Πανελλαδική Ποδηλατοπορία 2014.

Πανελλαδική Ποδηλατοπορία 2014, διοργάνωση Θάσου.

Πανελλαδική Ποδηλατοπορία 2014

Πανελλαδική Ποδηλατοπορία 2014

Την Κυριακή 11 Μαΐου διοργανώνονται Πανελλαδικά Ποδηλατοπορείες με κοινό αίτημα: περισσότερο χώρο σε πεζούς και ποδήλατα, δημιουργία πεζόδρομων-ποδηλατόδρομων, εφαρμογή του Κ.Ο.Κ. και περιορισμό των Ι.Χ.

Η Θάσος συμμετέχει και πάλι! Την διοργάνωση στηρίζουν ο Πολιτιστικός σύλλογος Λιμένα «Ο Γλαύκος» και η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου. Η Ποδηλατοπορία θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ από το ‘Καλογερικό‘ στον Λιμένα και μετά από μια κυκλική διαδρομή μήκους περίπου 12 χλμ. θα καταλήξει στο ίδιο σημείο.
Καλούμε τους φίλους του ποδηλάτου, κάθε ηλικίας, να συμμετέχουν σ’ αυτή την διοργάνωση που σκοπό έχει την ανάδειξη της χρήσης του ποδηλάτου σαν μέσου μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα τελευταία χρόνια εδώ στο νησί πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως καθημερινό μέσο μετακίνησης και όλο και περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να ανακαλύψουν τον τόπο η να αθληθούν ποδηλατώντας . Σ αυτή την κατεύθυνση έχει συμβάλει σημαντικά και η διοργάνωση των ποδηλατικών αγώνων ( Thassos MTB ) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί.

Η δημιουργία υποδομών όπως πεζόδρομοι – ποδηλατόδρομοι στο νησί μας, είναι αυτό που απαιτείται για να δώσουμε ώθηση στη χρήση του ποδηλάτου από τους κάτοικους και τους επισκέπτες. Περιμένουμε την ανταπόκριση του Δήμου και της Περιφέρειας στην κατεύθυνση αυτή και τις δικές σας ορθοπεταλιές την Κυριακή!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Δράσεις. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: