Ποδηλατάδα

Η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου με τους πολιτιστικούς συλλόγους ‘το Μεγάλο Καζαβίτι’ και ‘το Μικρό Καζαβίτι’ αποφάσισαν να προχωρήσουν στην διοργάνωση μιας ‘ποδηλατο-βόλτας’ . Την Κυριακή 27 Μαΐου στις 11π.μ. καλούμε τους φίλους κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σ αυτή την πρώτη διοργάνωση που σκοπό έχει την ανάδειξη της χρήσης του ποδηλάτου σαν μέσου μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Για τους συμμετέχοντες στο τέλος της όμορφης αυτής κυκλικής διαδρομής, μήκους περίπου 10 χλμ. που θα ξεκινήσει και θα καταλήξει στο δασύλλιο του Πρίνου, θα κληρωθούν δώρα που μας παρέχουν χορηγοί της διοργάνωσης .

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα τελευταία χρόνια εδώ στο νησί πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως καθημερινό μέσο μετακίνησης και όλο και περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να ανακαλύψουν τον τόπο η να αθληθούν ποδηλατώντας . Σ αυτό έχει συμβάλει σημαντικά και η διοργάνωση των ποδηλατικών αγώνων ( ThassosMTB ) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί.

Η δημιουργία υποδομών όπως πεζόδρομος – ποδηλατόδρομος που θα συνδέει τους οικισμούς του νησιού, είναι αυτό που απαιτείται, για να δώσουμε ώθηση στη χρήση του ποδηλάτου από τους κάτοικους και τους επισκέπτες. Περιμένουμε την ανταπόκριση του Δήμου και της Περιφέρειας στην κατεύθυνση αυτή. 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: